Serviciile NoastreStim deja ca fiecare om este unic in felul sau, asa sunt si zambetele.

De aceea prețurile noastre diferă în funcție de dificultatea lucrării și de nevoile tale.

implant

Implanturi dentare

Implanturile sunt varianta cea mai bună pentru un zambet frumos, iar ele se simt și arată la fel ca dinții naturali. Practic, sunt varianta mai adultă și mai practică a Zânei Măseluță. Ce facem? Creăm o rădăcină artificială, iar în jurul său facem împreună noul dinte. Implantul nu afectează dantura din jur și nu dă senzația de corp străin, astfel că nici n-o să-ți dai seama că-ți lipsește ceva. Exectam si implanturi  all on 4 / all on 6 .

tooth-whitening

fatete dentare

Fațetele sunt pe val în cosmetica dentară. Ele sunt niște foițe fine care se aplică pe suprafața dinților din față și care te vor ajuta să-ți schimbi aspectul danturii, de la culoare și poziție până la formă și lungime. Cel mai important e că procedura e minim invazivă și nu îți vei pierde țesutul dentar, astfel că nimeni n-o să aibă de suferit. 

dental-crown

Coroane Zirconiu

Coroanele de zirconiu sunt acest #Superman al coroanelor. Aspectul rezultat e unul natural, gingiile nu au de suferit, iar reacțiile alergice pe care le poți avea dispar ca prin minune, pentru că materialul folosit nu irită țesuturile, nu oxidează și nu corodează. Mai mult, coroanele de zirconiu sunt foarte ușoare și te vei acomoda foarte repede cu ele. Am zis „Superman”? Voiam să spunem „cel mai bun prieten al dinților tăi”.

tooth-whitening (1)

Albire Dentara

Albirea dinților este procedeul care ajută la îndepărtarea petelor de pe dinți, făcându-i mai albi și mai strălucitori. Conform National Center for Biotechnology Information, este una dintre cele mai solicitate proceduri din cabinetele de stomatologie, tocmai datorită faptului că îmbunătățește în mod considerabil aspectul danturii.

laser

Intervenții Laser

Intervențiile realizate cu ajutorul laserului sunt minim-invazive, eficiente și de o precizie inegalabilă. Pacientul beneficiază de tratamente dentare blânde, confortabile.

braces

Aparat Dentar

Știai că…tratamentul ortodontic, prin purtarea unui aparat dentar 🦷, are mai multe beneficii, în afară de corectarea problemelor de aliniere dentară?
Pe lângă acest aspect estetic, începerea și finalizarea unui astfel de tratament, o să te ajute la o pronunție mai bună a cuvintelor și în același timp te poate scăpa de unele probleme ale stomacului, prin corectarea ocluziei dentare (mușcăturii).

CALCULATOR RATE

APLICATI DIRECT PENTRU PLATA SERVICIILOR MEDICALE IN RATE -> DATI CLICK PE POZA