Servicii

Home / Servicii

Implanturi Dentare

Implanturile sunt varianta cea mai bună pentru un #zambetfrumos, iar ele se simt și arată la fel ca dinții naturali. Practic, sunt varianta mai adultă și mai practică a Zânei Măseluță. Ce facem? Creăm o rădăcină artificială, iar în jurul său facem împreună noul dinte. Implantul nu afectează dantura din jur și nu dă senzația de corp străin, astfel că nici n-o să-ți dai seama că-ți lipsește ceva.

Fațete Dentare

Fațetele sunt pe val în cosmetica dentară. Ele sunt niște foițe fine care se aplică pe suprafața dinților din față și care te vor ajuta să-ți schimbi aspectul danturii, de la culoare și poziție până la formă și lungime. Cel mai important e că procedura e minim invazivă și nu îți vei pierde țesutul dentar, astfel că nimeni n-o să aibă de suferit. Ok, poate cei din jur, de #invidie.

Coroane de Zirconiu

Coroanele de zirconiu sunt acest #Superman al coroanelor. Aspectul rezultat e unul natural, gingiile nu au de suferit, iar reacțiile alergice pe care le poți avea dispar ca prin minune, pentru că materialul folosit nu irită țesuturile, nu oxidează și nu corodează. Mai mult, coroanele de zirconiu sunt foarte ușoare și te vei acomoda foarte repede cu ele. Am zis „Superman”? Voiam să spunem „cel mai bun prieten al dinților tăi”.

Servicii Stomatologice Complete

Pe lângă ce ai citit deja, te așteptăm la cabinet cu toate serviciile stomatologice, indiferent că ai nevoie de un aparat dentar, de intervenții cu laser, de albiri dentare sau de chirurgie estetică minim invazivă, pentru #yourperfectsmile.

Prețurile noastre diferă în funcție de dificultatea lucrării și de nevoile tale, pe care le putem vedea doar la fața locului. Pentru asta, fă-ți o #programare.

Ne dorim să avem o relație frumoasă cu pacienții noștri, să comunicăm direct cu ei și să îi înțelegem total, așa că pacienții noștri au vârste cuprinse între 14 ani și 100+ ani. Dar îi așteptăm și pe cei mici, după ce-și iau buletinul, pentru o vizită la #stomatolog ca oamenii mari.

Și, nu în ultimul rând, noi credem că și la dentist e ca-ntr-o relație. Așa că ne dorim să primim și să dăm înapoi sinceritate, comunicare, profesionalism, dedicare și naturalețe, dincolo de barierele impuse de stomatologia actuală. Noi nu credem că doar #atatasaputut, ci mereu credem că se poate mai bine.

Servicii oferite

error: Continut protejat!