Politica de confidentialitate

Cine suntem?
Cabinetul stomatologic Premium-Estetic-Dental Studio este deținut și administrat de către SC PREMIUM ESTETIC DENTAL STUDIO S.R.L cu sediul în strada Barbu Lazareanu nr 2, bloc J36, scara 1, ap 3, Craiova, Dolj, România.

PREMIUM ESTETIC DENTAL STUDIO va prelucra datele dvs. cu caracter personal în scopul:

Realizării de tratamente stomatologice.

Informării cu privire la programarea, desfăşurarea tratamentului sau alte detalii referitoare la tratamentul stomatologic.

Ce informații colectăm?
1. Datele personale
Date personale înseamnă orice informaţie care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă. Datele personale includ toate tipurile de informaţii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, etc.

Aceste date sunt colectate în momentul în care completați un formular de contact.

Putem folosi datele dumneavoastră personale pentru:

administrarea site-ului clinicii;

îmbunătățirea experienței dumneavoastră de browsing prin personalizarea site-ului;

permiterea utilizării serviciilor disponibile pe site;

trimiterea de notificări prin email sau sms, la care dumneavoastră ați convenit în mod explicit (ne puteți comunica în orice moment, contactându-ne, dacă nu mai doriți să primiți aceste notificări).

2. Informații colectate în mod automat
Adițional, site-ul nostru colectează informații despre paginile vizitate și interacțiunea cu partea de conținut a site-ului. Aceste activități vor fi salvate în istoric și vor fi utilizate pentru a analiza erorile apărute și pentru a îmbunătăți site-ul. Log-urile vor conține și adresa dvs. de IP, informații despre browser-ul utilizat cât și despre dispozitivul hardware utilizat (modelul, sistemul de operare, identificator unic al dispozitivului, informații despre rețeaua de pe care vă conectați).

Site-ul va plasa și un cookie pe dispozitivul de pe care îl accesați, urmând să fie folosit pentru identificarea indirectă. Aceste informații nu vor fi utilizate decât pentru operarea site-ului, măsurarea performanței site-ului, traficului și rezultatele campaniilor de marketing. Nu vom vinde sau transfera aceste informații terților, indiferent de raporturile în care suntem cu aceștia, și vom păstra o strictă confidențialitate a lor.

Cum păstrăm datele dvs. cu caracter personal?
Trebuie să ştiţi că datele personale pe care le-am colectat de la dvs. pot fi accesate doar de echipa noastră şi de colaboratorii noştri cu care lucrăm în baza unor contracte ce conţin clauze de confidenţialitate şi, în cazuri expres prevăzute de lege, doar în urma unui demers legal, instituţiile publice din România care aplică legea.

Toate datele cu caracter personal sunt securizate şi criptate într-o bază de date de tip MYSQL.

PREMIUM ESTETIC DENTAL STUDIO prelucrează datele cu caracter personal aplicând măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a le proteja împotriva oricărei prelucrări ilegale, distrugerii sau pierderii accidentale sau intenționate, a alterării, divulgării, transmiterii neautorizate sau accesului neautorizat, inclusiv când respectivele date pot fi transmise prin rețea.
Drepturile dvs:

1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină).

2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi accesa datele dumneavoastra trimitand o cerere pe email: office@premium-estetic-dental.com

3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi solicita corectarea informaţiilor eronate trimitand un email la: office@premium-estetic-dental.com

4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră,de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe. Puteţi solicita ştergerea datelor dumneavoastră trimitand un email la: office@premium-estetic-dental.com

5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii, prin e-mail la adresa: office@premium-estetic-dental.com

6. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal  Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate sau despre modul cum tratăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la:

Telefon: 0744 562 036

Email: office@premium-estetic-dental.com