Importanța vizitelor regulate la dentist pentru copii

Știm că este greu să-i explici celui mic de ce trebuie să meargă periodic la doctor dacă nu-l doare nimic, dar trebuie să-l formăm, în timp, cu calm și grijă într-un adult responsabil și fără anxietate când vine vorba de medicul dentist.

Copiii trebuie să fie obișnuiți cu vizitele stomatologice regulate și, în timp, să fie confortabili cu manoperele  stomatologice. De asemenea,  copilul o să deprindă bune obiceiuri de igienă orală, cum să își perieze în mod corect dinții și cum poate să folosească și alte mijloace ajutătoare, cum ar fi ața dentară.

Avantajul principal al controalelor periodice este depistarea problemelor cavității orale în faze incipiente. De prea multe ori probabil v-ați gândit: nu e o problemă, oricum o să se schimbe dinții, de ce mergem la aceste controale periodice? Atâta bătaie de cap, atâția bani cheltuiți și timp pierdut pentru niște dinți care oricum or să cadă.

Când medicul dentist are posibilitatea de a detecta problemele de la început, este posibil să se ia măsuri într-un mod în care să reducă costul și severitatea tratamentelor viitoare, poate preveni durerile pe care le poate avea copilul, precum și timpul petrecut în cabinetul stomatologic.

Așa că vă invităm la o consultație pentru cel mic ca să ne asigurăm împreună că primește tot ce-i mai bun ! Noi suntem alături de dumneavoastră în toți acești unici și minunați ani ai copilului!

Leave a Reply

Your email address will not be published.